Bewertungen von India Palace Restaurant Apeldoorn

Neue Beurteilungen

5.0
Jan
29 September 2022

De bezorger kwam iets later dan in de email stond maar was verder prima. De bezorger was een aardige, nette en correcte jongen. De chicken tikka massala en de garnalen madras waren weer heerlijk.

Hanane
25 September 2022

2 x butter chicken besteld. Ik zag veel positieve reacties op google staan vandaar besteld, maar dit had 0 smaak van butter chicken. Het smaakte precies naar tomatensoep uit pak. Zowel ik en partner vonden het echt niet lekker. Jammer.

Sil
20 September 2022

Was weer erg lekker zoals altijd

Michdlls
17 September 2022

Zoals altijd geweldig!

Jan Willem
16 September 2022

Heerlijk eten! Wel wat aan de dure kant.

Hamsan
16 September 2022

Lekker gegeten, goed warm, goede en vriendelijke bezorger. Wij zijn tevreden!

Nicole
11 September 2022

Al jaren klant en het lijkt alleen maar beter te worden. Of je nou in het restaurant eet of afhaalt, kwaliteit is top en smaak is goed!

Evert
10 September 2022
Jolanda Souren
6 September 2022

Ik bestelde kaas met tomaat en kreeg kaas met doperwtjes. Verder ben ik altijd tevreden dit was jammer

Luuk
6 September 2022

Erg smaakvol eten! Alles was netjes verpakt en de temperatuur was prima. Alleen het bestek/servetten ontbrak. Zeker een aanrader!

Bo
4 September 2022

Super lekker en snel klaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kuipers
23 August 2022

Heerlijk gegeten Het is altijd leo

miriam schreurs
22 August 2022

we hebben heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan
22 August 2022

Heerlijk eten. Voor mij kan er een optie bij om evt minder rijst te leveren. Bij elk gerecht een bak rijs leidt tot verspilling. Voor de rest prrfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda
16 August 2022

Gemakkelijk te bestellen via de website en direct bevestiging ontvangen met indicatie van bezorging (20:20h). Minuut later een e-mail met de bestelling wordt bezorgd (19:30h) om vervolgens om 20:45h de bestelling te ontvangen, gaat denk ik met de e-mails iets mis. Desalniettemin hebben we zoals altijd genoten! Het eten is heerlijk, warm en zeer goed van smaak!

Quinn
15 August 2022

Curry for tourists, not for people who want something authentic.

Simone
3 August 2022

Een uur nadat we bericht kregen dat de bezorging onderweg was is er bezorgd, nadat we hebben gebeld. Drie kwartier nadat het zou arriveren. Goede smaak maar de saus bij de kip was ENORM vet en hooguit net warm. Voorgerecht was lauw. Teleurstellend.

Arthur
30 Juli 2022

Eten was heerlijk bezorgen duurde uurtje maar was ook grote bestelling en zaterdagavond.

Pauline
26 Juli 2022

Echt zo lekker gegeten weer!

JL Vrieling
21 Juli 2022

Voor de eerste keer iets besteld bij IP. Goed verzorgd verpakt, nog steeds warm genoeg thuis. Zag er heerlijk uit en zo waren de smaken ook. Medium spicy ook inderdaad medium spicy. Smaken zoals je ze mag verwachten. Ik kom zeker gauw terug!

Fati
19 Juli 2022
Rick
18 Juli 2022
cim
13 Juli 2022

Zoals we gewend zijn waren de gerechten weer heerlijk. Wel jammer dat we een gerecht misten... de pilak pakora

Natascha
11 Juli 2022

De tika masala was erg lekker en voldoende. De naan viel tegen en de sheekh kebab was te duur voor wat je er voor krijgt. Alles was ruim optijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M.
8 Juli 2022

Het eten was weer heerlijk!!!

Monique
7 Juli 2022

De bestelling kwam een half uur te laat, gerecht was lauw en de bak met kipgerecht lekte...de hele tas zat onder en daarna ook het aanrecht en de andere bak met rijst. Erge teleurstelling en dat voor een best wel hoge prijs van het kipgerecht.

Michiel van Asselt
26 Juni 2022

Nadat we besteld hadden kregen we de info dat deze bestelling om 1905 bezorgd zou worden. Dit was al ruim 1 uur later dan we bestelden, maar ok het is zondag en wss druk. Uiteindelijk hebben we de bestelling om 20.05 ontvangen en was deze lauw, en echt lauw aan de jouwe kant dat we het nog hebben opgewarmd in de magnetron.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michel
24 Juni 2022
Wim Adriaansens
20 Juni 2022
W Top
16 Juni 2022

De bezorging is altijd te laat en ik vind dat er erg weinig vlees in de lamsgerechten zit. Best wel duur en niet echt veel.

Linda
13 Juni 2022

Super lekker, keurig op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique van Lohuizen
10 Juni 2022

Prima voor elkaar, net als de vorige keer

Laura
3 Juni 2022

Het was heerlijk! Helaas ontbraken de papadums.

Marieke
3 Juni 2022

Supersnel bezorgd, makkelijk via de site besteld en echt heeeerlijk gegeten!

Mirella
3 Juni 2022

goed eten, netjes verpakt & aardige bezorger! Top!

Monique van Lohuizen
2 Juni 2022

Prima eten, goede bezorging. Volgens afspraak. Kortom top !

AB
24 Mai 2022

Bestelling op tijd klaar voor ophalen. Eten was heerlijk

Angelique
22 Mai 2022

Het was de eerste keer dat ik gebruik maakte om het eten af te halen. Normaal eten we altijd gezellig in het restaurant. Het deed niks onder qua kwaliteit. Porties groot genoeg en alles nog lekker warm bij thuiskomst. En op de afgesproken tijd was het klaar. Echt top.

B.
20 Mai 2022

Erg lekker. Veel vegetarische opties!

Koen
14 Mai 2022
San
14 Mai 2022
Rosan
12 Mai 2022

HĂ©Ă©rlijk gegeten!

Mark Edwards
9 Mai 2022

Bijna 2 uur voor dat wij hebben ons eten hebben gekregen. Dan was het voorgerecht verkeerd. Chicken tikka ? in plaats van sheek kebab, jammer maar wel lekker. En ook jammer dat wij hebben niks gratis bij gekregen (extra poppadoms) voor de hele lange wachtijd. mark

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ingrid Kats
7 Mai 2022

Heerlijk gegeten! Ik dacht dat ik had aangevinkt dat het pas om acht uur bezorgd moest worden maar de bezorger was er eerder, stond ook op de bon dus was mijn fout. Hij heeft netjes gebeld en de tas op de afgesproken plek neergezet. Hij wilde het eerst mee terug nemen maar dat leek me niet nodig. Een kwartier later hoefden we het maar heel kort op te warmen. Prima service, goede maaltijd.

Schmidt
2 Mai 2022

Heerlijk vers, goed van smaak en meer dan voldoende. Ondanks dat wij 10km moeten rijden met de auto was alles nog goed warm toen we konden eten. Wij bestellen regelmatig bij Indian Palace en het is ons nog nooit tegen gevallen.

Lianne
1 Mai 2022
Westerbroek
23 April 2022

Het is lekker hoor maar veeeeeeels te duur.

M. B.
19 April 2022

Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Veel sneller dan eerst aangegeven, dat was een fijne verrassing! Alles lekker warm en een vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar!

Ponker
19 April 2022
Chantal
19 April 2022

Heerlijk etenđŸ‘đŸœ

Annelies te Lintelo
18 April 2022

👌👌 Echt super lekker. 😋😋 Had misschien iets warmer gemogen. Maar top eten! 👍

Gabby
14 April 2022
Renee
12 April 2022

Ik heb wel vaker bij jullie besteld. Echter dit keer was het heel veel olie en weinig vlees voor de prijs die je betaald. Erg jammer

T
9 April 2022

Geleverd op de geschatte tijd. Eten was grotendeels geportioneerd en heerlijk.

C. Halewijn
8 April 2022

Veel later geleverd dan verwachte levertijd en daar niet vroegtijdig bericht over gehad, maar wel netjes excuses voor aangeboden. Eten zoals gewoonlijk voortreffelijk.

Sandra
4 April 2022

Bezorging was precies op tijd maar het eten was bijna koud. Niet zo erg want daar zijn magnetrons voor. Ik bestel altijd de kip saag, normaal gesproken heel smaakvol maar deze keer viel het tegen, erg flauw van smaak. Net of er wat ingrediënten waren vergeten. Volgende keer beter

Marjolein
3 April 2022

goed bereid, goed op temperatuur , keurig verpakt en heerlijk smakend eten, waar we met vreugde van hebben genoten. zaterdagavond en erg druk kwam de bestelling wat later dan gepland maar dat vind ik heel begrijpelijk. Bestelde en betaalde raita zat er niet bij, vond ik niet zo erg.

Inge
27 MĂ€rz 2022

Perfect op tijd en heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cin
25 MĂ€rz 2022

Het was weer verrukkelijk! Die sausjes zijn zo uber lekker. Daarna de deegknoedels! Genieten, echt een aanrader

Jan Arie
24 MĂ€rz 2022

Heerlijk gekruide maaltijd met Mixed grill en Chicken Massala

Marloes
21 MĂ€rz 2022

Gisteren 2 x curry Madras besteld. Heerlijk pittig gekruide curry was erg lekker!!

Patrick Hulleman
20 MĂ€rz 2022
Edward
20 MĂ€rz 2022

Het was heerlijk

Pol
4 MĂ€rz 2022

Wat een heerlijk eten, net alsof we weer in India zijn! Vandaag thuis laten bezorgen (natuurlijk gewoon via de website van India Palace), maar in het restaurant eten blijft toch het lekkerste. Bedankt voor al jullie lekkere eten!

Nynke otten
2 MĂ€rz 2022

Top!

J Weijman
22 Februar 2022

Heerlijk gegeten.!

Evelien
21 Februar 2022

Vriendelijke bezorging en smakelijk eten. Voor herhaling vatbaar.

L.ij
20 Februar 2022

Erg lekker!

Herman
19 Februar 2022

Het eten was fantastisch. Heerlijk gekruid, de geuren zijn zo lekker om te ruiken. Ik kan dit absoluut aanraden.

Vegt
15 Februar 2022

Snel bezorgd. Heerlijk van smaak. Een aanrader! Ga er zeker nog vaker bestellen.

Bahram Nikyar
15 Februar 2022

Zoals altijd super lekker.

Rob Besse
14 Februar 2022

Zoals altijd was het eten weer heerlijk, kleurrijk en mals. Helaas zaten er in de 'Tandoori mix gril' een paar stukken die vol zaten met harde stukken of pezen. Jammer, maar het kan een keer gebeuren, we hebben verder heerlijk genoten.

Maarten
14 Februar 2022

Bezorging duurde half uur langer dan de verwachte bezorgtijd. Bovendien was een deel al koud bij aankomst. Het eten was wel lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anouk Broer
14 Februar 2022
Maarten
12 Februar 2022

Zoals altijd, onze favoriete gerechten besteld, lekker eten, genieten

Anoniem
5 Februar 2022
Upinder
5 Februar 2022
Margaretha
5 Februar 2022
Jeannette
4 Februar 2022
Anne
3 Februar 2022

Heerlijke gerechten en snelle levering. Gerechten waren bij levering nog perfect warm.

Anoniem
2 Februar 2022

Top!

Peter Boonstra
31 Januar 2022

Eten was lekker! Snel bezorgd! Hele vriendelijke bezorger!

Regardt Van Huyssteen
30 Januar 2022

Had to wait for our delivery,was an hour late after the initial wait of 1 hour

Menno van den Hout
28 Januar 2022

We hebben voor het eerst een bestelling gedaan bij India Palace en echt heerlijk genoten van de Tandoori mix grill, Baingan hoshiarpuri en de Peshawari naan.

Tjerk
24 Januar 2022

Hoog op smaak, lekker pittig, heerlijk gegeten

Danielle Meijer
23 Januar 2022

Het eten was (weer) heerlijk! Bezorging keurig op tijd en netjes en warm afgeleverd. Kortom, het was klasse! Bedankt!

Danielle
23 Januar 2022

Superlekker, vers, meer dan voldoende, keurig op tijd bezorgd

Hasib
22 Januar 2022

Kip vleugeltjes mogen iets meer gaar zijn

Kim
21 Januar 2022

Heeeerlijk! Lekker gekruid en snelle bezorging!

Sam
18 Januar 2022
Carolina
17 Januar 2022

Voor het eerst een bestelling gedaan bij India Palace. Is voor herhaling vatbaar om meer smaken uit te proberen. Naanbrood met knoflook, kippensoep, India Palace proeverij, Mango shake en drink was yummie yummie ;-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saar
12 Januar 2022

Heerlijk, vers en super verpakt.

Marije
10 Januar 2022

Heerlijk eten, vorig jaar ontdekt en dit jaar gaan we vaker smullen!

A.Berends
9 Januar 2022

Lekker gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandra Pol
8 Januar 2022

Erg lekker weer! Saus van de deegknoedels wel wat veel en beetje dun. Verder super!

Rianne
7 Januar 2022

Heerlijk gegeten! Hopelijk mogen we snel weer in het restaurant zelf eten. De kwaliteit van het eten was net zo goed als wanneer we in het restaurant zelf komen.

N.
5 Januar 2022
R
4 Januar 2022

Bijna 2 uur moeten wachten op het eten en eten was redelijk aan de lauwe kant. Eten verder was erg lekker.

Gerard
2 Januar 2021

Weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Berg
2 Januar 2021

Heerlijk gegeten! Uitstekend verzorgd en ingepakt. Eten is zoals altijd fantastisch! Hopelijk kunnen we weer snel een avondje in jullie restaurant genieten van het heerlijke eten.

Hafez
31 Dezember 2021

Ik bestelde de Lams Korma en de Jheenga massala. De lams korma was lekker, alleen het lamsvlees was iets aan de droge kant. De Jheenga Massala was erg lekker, ietwat zoutig, maar in combinatie met de rijst lekker. Ik bestelde daarnaast 'indian palace mixed plate niet vegatarisch'. Daar zaten - voor mij - 'nieuwe' smaken in; die krijgt een dikke 10. Bezorging was prima, maar zoals te doen gebruikelijk bij bezorgen, was het eten iets afgekoeld. Ligt denk ik niet aan indiapalace, maar aan het feit dat anno 2021 nog geen manier gevonden is om eten warm te bezorgen. Ervaring al met al een dikke 8,5.

Nazz
29 Dezember 2021

I am driving all the way from Tilburg to Apeldoorn to eat here or take away :) I find it very clean, cozy and delicious. Also they are very friendly and interested in their customers. I am vegan and they can prepare many vegetarian dishes vegan, so it’s perfect for me.

Smit
28 Dezember 2021

Helaas veel later dan besteld, wel telefonisch bericht van de vertraging maar duurde heel lang voor dat het bezorgd werd. Smaak heerlijk, zag er helaas niet erg smakelijk uit, kippenvlees, een garnaal en een lamsgehakt rolletje verstopt in de bruine rijst daar bovenop kwartjes ei en koriander. Smakelijker als het vlees in een apart bakje gedaan wordt, nu moet je graven in de rijst.

Marco Wilbrink
28 Dezember 2021

Altijd heerlijk eten bij India Palace. Wij bestellen hier regelmatig en tot op heden is het nooit tegengevallen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dick
28 Dezember 2021

Perfecte maaltijd en bezorging

Laura
28 Dezember 2021

Eten was erg lekker. Heerlijke vegetarische curry’s. Bezorger was half uur later dan afgesproken tijd. Wellicht beter om een tijdblok van een half uur af te spreken dus tussen 18:00 en 18:30 wordt er bezorgd. Nu was verwachting 18:00 en werd het 18:30. Wel zeer vriendelijke bezorger.

Frieke Damen
24 Dezember 2021

Heerlijk gegeten!! Hopelijk snel weer in het restaurant! Een veel beter 2022 gewenst!!

Ruud
20 Dezember 2021
Sander
20 Dezember 2021
Egbert
19 Dezember 2021

Nog nooit zo lekker Indiaas gegeten en al aardig wat ervaring.

Gerr
19 Dezember 2021

Heerlijk gegeten. Was voor ons de eerste keer. Zeker voor herhaling vatbaar. En komen ook graag ooit in het restaurant van jullie gerechten genieten. Top !!

Koen
16 Dezember 2021

Top!

Ibrahim
14 Dezember 2021

Eten was wel lekker maar helaas zat er iets in wat niet echt thuis hoorde.

Bram
14 Dezember 2021

Het eten is heerlijk, erg veel, en voor een goede prijs! Niets te klagen :)

Ben van der Holst
12 Dezember 2021
Paul
11 Dezember 2021

Beste butter chicken van Nederland!

D.
11 Dezember 2021

Het was heerlijk!

Maarten
11 Dezember 2021

Het was zoals altijd heel lekker.

W. Buitenhuis
10 Dezember 2021

Op tijd en heerlijk eten!

Helmink
7 Dezember 2021

Heerlijk gegeten. Eten werd snel en goed warm aangeleverd.

Peter
5 Dezember 2021

Eten is van prima kwaliteit. Snel en op tijd bezorgd door een eigen bezorgdienst.

Walter
4 Dezember 2021

Voor twee personen besteld en afgehaald. Goede hoeveelheden en bijzonder smaakvol.

Shirley Ramcharan
28 November 2021

Het eten was lekker, alleen vond ik het bakje voor de kip biryani heel klein . Voor de prijs van 16,90 euro vond ik wel heel weinig kip biryani .

Kelly
28 November 2021

Super lekker, authentiek Indiaas eten

Lotte
28 November 2021
C
27 November 2021

Super goed, zoals altijd!

Marco
27 November 2021
Anoniem
27 November 2021

Nog nooit teleurgesteld in de service en het eten. Weer genoten van een heerlijke maaltijd!

K.
21 November 2021

Het eten is lekker maar wel overprised

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sam
20 November 2021
Patrick
20 November 2021

Heerlijk

Jeroen
15 November 2021

Al jaren altijd goede gerechten!

marinde hagenaars
13 November 2021

Heerlijk gegeten. Vooral de kip met mango vond ik top!

CK
13 November 2021

Was zoals altijd weer heerlijk! Alleen is het ons opgevallen dat de rijst bij de hoofdgerechten minder is geworden. Voorheen zaten de bakken rijst altijd vol tot aan de deksel en konden wij er 2x van eten. Helaas nu dus niet, terwijl je best wat betaalt ervoor. Vandaar 1 ster minder.

J.T
11 November 2021
Chantal
11 November 2021
Michiel van Asselt
9 November 2021

Wij hebben heerlijk gegeten, dit gaan we zeker vaker doen. We hebben een half jaar eerder besteld, wat ons zwaar tegenviel, echter hebben vrienden ons overgehaald. Hopelijk is de kwaliteit niet elke keer zo verschillend.

Jaap
8 November 2021

Altijd vriendelijk, altijd lekker. Ter plaatse eten is altijd top, bestellen en zelf afhalen bevalt ook prima! Bezorgen kost soms wat meer tijd dan gehoopt en gaat soms ten koste van de kwaliteit. Favoriet voorgerecht: Onion Bhaj

Van Schaik
7 November 2021

Bijzonder lekker en vers.

Karin Esser
4 November 2021

Snelle bezorging, zalige gerechten, zeer smaakvol!

Lysanne
2 November 2021

Heerlijk gegeten, meer dan voldoende voor twee personen en goede kwaliteit. Bezorgtijd korter dan verwacht: bonus!

Alex Jansen
31 Oktober 2021

Ontzettend lekker. Echt positief verrast

M nagels
29 Oktober 2021

Vanavond een heerlijke maaltijd afgehaald. Zoals altijd genieten đŸ€— Wat wel jammer is dat het naan brood vers uit de oven knapperig is en in het folie toch iets slap word.. jammer maar smaakt er niet minder om.

Anke
29 Oktober 2021

Overheerlijk indiaas eten. Ruime porties en prima verzorgd. Aanrader! En oh ja .... de naan is geweldig!

H. Nolles
25 Oktober 2021

Goede kwaliteit en stipte bezorging. Alleen de uienringen vielen tegen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjolijn
24 Oktober 2021

Vlotte bezorging. En zoals altijd heerlijk gegeten; net zoals we altijd ook in het restaurant doen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter Dekkers
24 Oktober 2021

Wij bestellen regelmatig bij india palace. Gewoon heel erg lekker! wij worden heel blij van de naans, hot chicken wings en de medium hete gerechten

Bart Jansen
17 Oktober 2021
Sam Gelderman
17 Oktober 2021
Tim
16 Oktober 2021
Karen
4 Oktober 2021

Meestal is het erg lekker. Deze keer was alles helaas verrassend heetđŸ„”, wat ons erg tegenviel, ook aangezien het bij sommige gerechten niet duidelijk vermeld is!

Wim
4 Oktober 2021

Goede kwaliteit eten en bezorging op tijd. Tip: geef duidelijker aan op de site (via mobiel) dat er standaard rijst wordt bijgeleverd bij de gerechten. Ik kon dat niet vinden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk Beumer
4 Oktober 2021

Als altijd was het weer alles wat we er van hadden verwacht. Heerlijk, authentiek en ruim voldoende. Aanwinst voor Apeldoorn

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kholmy
3 Oktober 2021

Dahl was helaas wat weinig. Voor de rest net zo tevreden als altijd. super lekker eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richard
27 September 2021

Het was heerlijk. Mooie volle smaken, top!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bob van Dongen
25 September 2021

Heerlijk gesmaakt. We hadden extra rijst besteld, omdat onduidelijk was of er rijst bij de hoofdmaaltijd zat. Maar dat zet er uiteindelijk wel bij, dus dubbelop. Het gerecht Jheenga jalfrezi wordt op de website vermeld als medium tot scherp gekruid. Maar dat vond men veel te scherp.

Chris
21 September 2021

Goed en lekker eten, en deze keer ook erg snel bezorgd!

Hans Liefers
19 September 2021

Veel te veel besteld, ruim op tijd geleverd en heerlijk gegeten. Zeker een aanbeveling.

Wendy
18 September 2021

Zoals we gewend zijn was het weer heerlijk!

H Breggeman
17 September 2021

Prima indiaas eten.

Kholmy
13 September 2021

Super lekker eten en altijd op tijd. Wij zjjn vaste bestellers bij jullie! Jullie hebben India naar ons woonkamer meegenomen đŸ„˜ top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kevin
7 September 2021
M.V.
6 September 2021

Snelle levering, goede kwaliteit, klantvriendelijk

ans schutte
3 September 2021

Het eten was erg lekker. Bezorging snel. Top!

Karen
3 September 2021

Erg lekker! Een echte aanrader!

Gera
31 August 2021

Het is altijd lekker eten 😋

Edwin de Haan
29 August 2021

Heerlijk eten, helaas alleen lang moeten wachten op de bezorging. Maar dat betekent eigenlijk alleen maar dat ze druk zijn en lekker eten hebben.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anne
29 August 2021
Hulleman
28 August 2021

Heerlijk gegeten. We werden netjes gebeld dat het iets later werd. Top

Henk Beumer
24 August 2021

Altijd weer super. Dit willen we iedere dag wel.

Jeronimus
22 August 2021
Merlijn
15 August 2021

Top heerlijk gegeten

Sam
12 August 2021
Frans
10 August 2021

Snel gereed en heerlijk gegeten.

Christa Roskam
7 August 2021

Dank jullie wel voor weer een heerlijke maaltijd. We hebben ervan genoten. Heerlijk pittig đŸŒ¶

NN
2 August 2021

Zeer weinig groenten, minder smaak dan anders in de gerechten. Jammer!

Bernard Edelenbos
1 August 2021

Kende ze niet, daarom nog niet eerder van kunnen genieten. Zo jammer dat ik dit restaurant niet eerder heb ontdekt. Heerlijk eten, super smakelijk, lekker compleet en zowat zo goed als het origineel dat ik vaak heb gegeten in Delhi. Vriendelijk personeel en keurige “afhaal” behandeling. Apeldoorns geheim wat ruim de moeite waard is om tijd en geld aan te besteden.

Leonie
31 Juli 2021

Heerlijk gegeten!

Teresa
31 Juli 2021

Heerlijke dal en lamcurry, snelle bezorging.

DvD
22 Juli 2021
Thusyanthan Sivarajah
20 Juli 2021
Bahram Nikyar
18 Juli 2021

Zoals altijd super lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jaap
16 Juli 2021

Het eten was lauw.

M
12 Juli 2021

Nooit eerder hier besteld, maar het was voortreffelijk! Enige nadeel is dat je boven de 25 euro moet bestellen

Peter
12 Juli 2021

lekker origineel Indiaas eten .

Nicky Schuddebeurs
6 Juli 2021

Heerlijk gerecht zeer tevreden over de kwaliteit van het eten! Zeker voor herhaling vatbaar😃

koen
6 Juli 2021

wederom heerlijk gegeten!

Marielle Brussee-Pasman
6 Juli 2021

Het eten is hier altijd heerlijk. Het maakt niet uit of je het afhaalt of in het restaurant op eet. Het eten is altijd op tijd klaar en op een goede tempratuur!

Herman
3 Juli 2021

Erg lekker..beetje dunne saus..mss met meer groente?

Bea
27 Juni 2021

Wederom heerlijk gegeten, we bestellen hier heel vaak omdat het gewoon heerlijk is

Ruben
19 Juni 2021
Mirjam
18 Juni 2021

Heerlijk gegeten! Allemaal kleine (voor-)gerechtjes deze keer. Zalig!

p.d.
18 Juni 2021

Echt de goede smaak van Indiase eten dat ik jaren niet kon vinden in Apeldoorn. Heel erg tevrede!

Jan Dommerholt
15 Juni 2021

Heerlijk gegeten. Grote variëteit. Pittig en mild. Voor elk wat wils.

Frences (besteld door Eric)
14 Juni 2021

De Jheenga Madras was een hele lekkere saus, maar er zat weinig vulling in. Alleen maar 6 garnalen, verder geen groenten. Dat was jammer. Voor het overige was de smaak superlekker!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dennis
9 Juni 2021

Wederom heerlijk gegeten. Butter chicken, Kip Birjani en butter naan.

Geran
8 Juni 2021

Precies op de afgesproken tijd en erg lekker. Voor 4 personen niet goedkoop, maar dat is ook het enige wat ik er op aan te merken heb. Hoeveelheid is dan ook ruim voldoende.

Henk de Groen
7 Juni 2021
Nanda
6 Juni 2021

Heerlijk gegeten weer, de bezorging was deze keer ook goed op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjan
2 Juni 2021

Kwaliteit eten was top zoals altijd! En ook heel warm/heet afgeleverd. Verbeterpunt: Ik kreeg de keuze om contact te betalen en kon ik ook aangeven met welk geld ik zou betalen, ondanks dat had de bezorger helemaal geen wisselgeld. Daar kon de bezorger zelf wellicht niks aan doen en was zo attent om op een later tijdstip alsnog het wisselgeld te komen brengen!! Wellicht beter klant geen keuze geven voor contant als het niet gewenst of mogelijk is. Eten en service helemaal top!!

Petra van Maaren
2 Juni 2021
G van Zeumeren
31 Mai 2021

Heerlijk gegeten, smakelijk klaargemaakt, zeker voor herhaling vatbaar

Cin
31 Mai 2021

Echt waaaaanzinnig lekker! Wij zijn helemaal fan van india palace. De Vega voorgerechten zijn echt goddelijk. Lekker in combi met de papadum en de sausje. Whoo. Dan een meesterlijk hoofdgerecht. Feestje!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M
30 Mai 2021

Heerlijk gegeten!

Rick
28 Mai 2021
Sander Merlijn
28 Mai 2021

Heerlijk eten, goed van smaak kwalitieir super aanrader.

Miranda
27 Mai 2021

Goeie smaken. Netjes per gerecht verpakt met de naam van het gerecht vermeld. Heerlijk eten!!!

Wardenaar
27 Mai 2021

Het kan altijd beter maar het was verrassend lekker. De garlic naanbrood iets wat flauw van smaak.

Koen
26 Mai 2021

Heerlijk gegeten!

Rita
25 Mai 2021

het naanbrood was erg taai, deze keer. Maar verder heeeeerlijke gerechten!

Marco Cahill
22 Mai 2021

Super snel dienst, en wat lekker! Top!

Usha
22 Mai 2021

Heerlijk eten, en alles komt goed verzorgd en warm thuis aan.

Paul
22 Mai 2021

Echt Indiaas eten! Gewoon goed zoals het hoort!

Anke
20 Mai 2021

Als liefhebber van authentieke Indiase gerechten ben ik heel blij met India Palace in Apeldoorn. Alles is overheerlijk, porties zijn ruim, en service is top. Kan niet beter. Als ik eens ergens anders Indiaas eet, denk ik altijd: "Het haalt het niet bij India Palace". EĂ©n verbeterpuntje is dat bij afhalen van een bestelling er niet standaard wat papadum bij zit. Wel de overheerlijke sausjes, maar geen papadum. Ondanks dat: Grote klasse, ga zo door!

Roel Bozon
20 Mai 2021
Orlando Laman
17 Mai 2021

Heerlijk en uitstekend eten met toepasselijke scherpe smaak en de porties zijn groot genoeg om met twee personen van te genieten. Een authentiek Indiase smaakervaring, een aanrader!

A. Gerrits
17 Mai 2021

Ondanks dat we milde gerechten hadden besteld was het toch behoorlijk pittig gekruid. Jammer dat de minimum bestelling nu €50,- is. Dit vind ik erg hoog. Hierdoor zullen we niet vaak bestellen vrees ik. Ook de bezorgkosten van €5,- vind ik te hoog. We wonen maar vijfenhalve kilometer van het restaurant.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Manja Bradley
16 Mai 2021

Wij zijn hier vaste klant en genieten elke keer weer van de overheerlijke indian curry's. Supervriendelijk personeel. Een absolute aanrader.

Lou van Noorden
16 Mai 2021
Brian
14 Mai 2021

Het was erg lekker! We hebben genoten en komen graag een keer langs om daar te eten als het restaurant weer geopend is!

Werner
13 Mai 2021
WCA
10 Mai 2021

De Madras was heter dan de Vindaloo, beetje raar. Op zich smakelijk, beter dan het vorige Indiase restaurant in Apeldoorn, maar ik vond het niet ontzettend bijzonder.

Rob Besse
10 Mai 2021

Het eten was heerlijk. Fijn dat er op de bakjes de naam van de gerechten stond. Bezorging op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anne
9 Mai 2021

Heel lekker eten afgehaald hier. Butter chicken vooral een aanrader.

Mariëlle
9 Mai 2021

Super lekker eten en goede porties, keurig op tijd bezorgd!

Esther
7 Mai 2021

Op de aangegeven tijd bezorgd. Het eten was nog goed warm en smaakte heerlijk!

Petra
6 Mai 2021

Heerlijk gegeten. Ook voldoende en op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar.

Herman en Marlies van de Velde
6 Mai 2021

Eten was uitstekend, zonder meer, niets op aan te merken. Maar de bestelling kwam een halfuur te laat. Foei, afspraak is afspraak! Er kan van alles aan de hand zijn waarom deze niet gehaald gaat worden, begrijpelijk. Maar BEL dan even om door te geven dat het iets later wordt.

Jaap
5 Mai 2021

Eten superlekker zonder twijfel. Alle reden om hier te bestellen met slechts een voorbehoud: je moet geen haast willen hebben.

J.Steinvoorte
2 Mai 2021

eten was weer heerlijk,en weer erg snel bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nicole Plas
2 Mai 2021

Echt altijd zo vreselijk lekker!

Jeroen
2 Mai 2021

Heerlijk gegeten, de madras was lekker pittig, de Chicken-do-pyaza had iets pittiger gemogen. Goede porties, goede kwaliteit!

G Post
2 Mai 2021

Heerlijke maaltijd, zowel mild als pittig. Saag paneer mag iets smakelijker

Lidewij
1 Mai 2021

Snel en super lekker! Wat wil je nog meer!

Brouwer
1 Mai 2021

Heerlijk gegeten en super van smaak!

Bozon
1 Mai 2021

Geen

Ard
30 April 2021

Lekker gegeten! Garnalen waren lekker!

M vdSchaaf
30 April 2021
Neil McBride
29 April 2021

Everything was perfect from the starters to the main. Beautiful authentic Indian taste, if you love your Indian cuisine than this place is a must.

Wendy
28 April 2021

Heerlijk zoals altijd!

Amita
27 April 2021

Het was kleine portie maar wel lekker

Veldhuis
27 April 2021

Heerlijk gegeten maar dat zijn we wel gewend van dit restaurant. Zeer aan te bevelen.

John
27 April 2021

zoals gebruikelijk lekker eten, snel geleverd.

Anoniem
27 April 2021
Robert
26 April 2021

Vers, gekruid en altijd super lekker.

L van Kampen
26 April 2021

Voor 98% altijd lekker! Weinig negatiefs overaan te merken. Wellicht de ene keer dat er erg weinig kip in de tandoori. Dat aangegeven en direct bij de volgende bestelling fatsoenlijke hoeveelheid. Gewoon doen! Heerlijk.